Uitvoeringsbegeleiding bij bodemenergie

Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Door uitvoeringsbegeleiding bij bodemenergie leveren we toegevoegde waarde in de realisatiefase. We bewaken de opleveringskwaliteit van het totaalsysteem en de afstemming op de gebouwinstallatie.

Neem hiervoor contact op met Marco Brouwer of Marcel Morren.

 

 

Systeemprestaties

We zijn pas tevreden als een duurzaam energiesysteem functioneert zoals vooraf bedacht is. Schakel Installect in voor uitvoeringsbegeleiding bij bodemenergie. Met onze praktijkkennis bewaken we de installatietechnische realisatie. Ook als het gaat om energielevering in combinatie met zonnepanelen, verwarming met biomassa of koelen en verwarmen met een gasmotorwarmtepomp.

In de praktijk betekent de uitvoeringsbegeleiding bij bodemenergie dat Installect met de uitvoerende partij afstemt over de cruciale onderdelen van de toe te passen systemen en de detailengineering. Daarnaast controleert Installect de inpassing van de systemen in de gebouwinstallaties. Einddoel is dat de beoogde prestaties van het systeem en het gewenste comfortniveau ook werkelijk worden gehaald.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op