WKO uitvoeringsbegeleiding

Het ontwerpen en inpassen van een WKO-systeem is voor Installect geen eindpunt maar juist een begin. Daarom adviseert Installect WKO uitvoeringsbegeleiding.

Neem hiervoor contact op met Marcel Morren of Wilfred Kleinjan.

Gewenste comfortniveau garanderen

Pas als een systeem is gerealiseerd en het langjarig zorgt voor een comfortabel werk- en leefklimaat heeft Installect haar doel bereikt.  WKO uitvoeringsbegeleiding zorgt ervoor dat het ontwerp met het daarbij behorende comfortniveau ook werkelijk wordt gerealiseerd.

In de praktijk betekent de WKO uitvoeringsbegeleiding dat Installect met de uitvoerende partij afstemt over de plaatsing van filters in de bron, dat de capaciteit van de bron wordt gecontroleerd alsook of de bron voldoende schoon is. Daarnaast controleert Installect de inpassing van het WKO-systeem en de warmtepomp in de gebouwinstallatie. Deze beide moeten conform ontwerp naadloos aansluiten om het gewenste comfortniveau en de energieprestatie te garanderen.

 

Systeemprestaties

We zijn pas tevreden als een duurzaam energiesysteem functioneert zoals vooraf bedacht is. Met onze praktijkkennis bewaken we de installatietechnische realisatie. Ook als het gaat om energielevering in combinatie met zonnepanelen, verwarming met biomassa of koelen en verwarmen met een gasmotorwarmtepomp.

In de praktijk betekent de uitvoeringsbegeleiding bij bodemenergie dat Installect met de uitvoerende partij afstemt over de cruciale onderdelen van de toe te passen systemen en de detailengineering. Daarnaast controleert Installect de inpassing van de systemen in de gebouwinstallaties. Einddoel is dat de beoogde prestaties van het systeem en het gewenste comfortniveau ook werkelijk worden gehaald.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op