Energie en installaties

Kosteneffectief een hoge energieprestatie, zonder concessies aan comfort of proces. Dat is het doel van ons energie- en installatieadvies. Praktisch en geworteld in de toegepaste installatietechniek. Duurzaam energie opwekken, uitwisselen en opslaan.  Proces-specifiek voor:

 

 

Klant en proces

Uw specifieke situatie staat centraal bij het optimaliseren of vernieuwen van uw energie en installaties. We bespreken de behoeften, de randvoorwaarden en mogelijkheden qua energie en installaties op de locatie. Hoe kunnen we de energievraag beperken en het restant duurzaam opwekken? Welke creatieve mogelijkheden zijn er en welke technieken passen daarbij?

 

Ambitie en techniek

Opdrachtgevers krijgen van Installect ambitieus maar realistisch advies op het gebied van energie en installaties. We richten ons op energiebesparing, comfort en bedrijfszekerheid. Installect maakt gebruik van het totaal aan mogelijkheden op dit gebied, van biomassa en zonnepanelen tot houtkachels, biogas, warmte-koudeopslag of warmtekrachtkoppeling. We kiezen voor de toepassing die het beste aansluit op de wensen van onze opdrachtgever en die, kosteneffectief, de beste energieprestatie levert.

 

Beproefde concepten

Elk marktsegment of proces heeft zijn eigen kenmerken. Die ervaring vertaalt Installect naar beproefde concepten voor energie en installaties. Efficient en effectief voorzien in de energievraag, daar draait het om. Zo adviseren we bij datacenters, zorginstellingen, hotels en woongebouwen. Ook industrie, congrescentra, theaters en kantoren vindt u terug in ons portfolio.

 

Systeemprestaties

Installect levert helder, betrouwbaar en praktijkgericht advies. We streven ernaar de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen door technisch advies te richten op systeemprestaties. Deze prestaties worden gemeten in termen van comfort, energiegebruik, kosten en bedrijfszekerheid. Daarbij kijkt Installect verder dan een adviesrapport. Elk advies wordt benaderd als onderdeel van een proces, een keten. Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Daarmee wordt de keten gesloten. Installect biedt daarom graag toegevoegde waarde door betrokkenheid bij realisatie en beheer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op