Energie- en installatieadvies voor datacenters

Meerdere datacenters in Nederland draaien op energieconcepten van Installect. De basis bestaat uit een WKO-systeem in combinatie met optimale vrije koeling. Uptime en bedrijfszekerheid, in combinatie met grote besparingen op noodstroomvermogen.

 

We ontwierpen het energieconcept voor datacenters van onder meer Schuberg Philis en Equinix. Zoekt u energie- en installatieadvies voor datacenters? Neem dan contact op met Gerrit Kamphuis of Henk Broekhuizen. Klik voor meer referenties hier.

 

Energie- en installatieadvies voor datacenters

Voor zowel nieuwe als bestaande datacenters kunt bij ons terecht voor:

  • Energieconcept
  • Inpassing WKO
  • Installatieontwerp
  • Optimalisatie van bestaande installaties
  • Renovatie en retrofits
  • Uitvoeringsbegeleiding

 

Branche-specifiek

Installect’s concepten voor datacenters maken een EUE < 1,1 haalbaar. Ons energie- en installatieadvies voor datacenters wordt toegepast bij nieuwbouw en bestaande situaties. De concepten zijn succesvol aangetoond bij meerdere datacenters. Een goed ontwerp is een belangrijk begin voor elk project. Iedereen weet echter dat energieprestaties pas beginnen na realisatie. Daarom blijven we met ons energie- en installatieadvies voor datacenters ook na oplevering betrokken. Ook hier is optimalisatie voor ons het sleutelwoord, met kennis van de specifieke kenmerken van de branche.

 

Werkwijze Installect

Installect levert helder, betrouwbaar en praktijkgericht advies voor duurzame energieopwekking en klimaatinstallaties. Wij streven ernaar aan uw verwachtingen te voldoen door ons advies te richten op uiteindelijke systeemprestaties. Deze prestaties worden gemeten in termen van comfort, energiegebruik, kosten en bedrijfszekerheid. Installect kijkt daarbij verder dan een adviesrapport. Elk advies wordt door ons benaderd als onderdeel van een proces, een keten. Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Daarmee wordt de keten gesloten. We bieden daarom graag toegevoegde waarde door betrokkenheid bij realisatie en beheer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op