Energie- en installatieadvies voor de industrie

Geen concessies aan het proces. Daarmee beginnen we ons energie- en installatieadvies voor de industrie. We verduurzamen de basislast energieopwekking. Dit doen we met kennis van de energiestromen in zowel het productieproces als de utilities. Vervolgens matchen of bufferen we deze energiestromen, waardoor grote besparingen ontstaan.

 

Zo vernieuwden we bijvoorbeeld de volledige energieopwekking van Auping Deventer en Sanquin Amsterdam zonder onderbreking van het proces. Zoekt u energie- en installatieadvies voor de industrie? Neem dan contact op met Gerrit Kamphuis of Wilfred Kleinjan.  Klik voor meer referenties hier.

 

Energie- en installatieadvies voor de industrie

Voor renovatie en energiebesparing in de industrie kunt u bij ons terecht voor:

  • Renovatie en retrofits
  • Optimalisatie van bestaande installaties
  • Benutten restenergie
  • Inpassing WKO
  • Energiescan
  • Uitvoeringsbegeleiding

 

Proces-specifiek

Uw specifieke situatie staat centraal. We bespreken de behoeften, de randvoorwaarden en mogelijkheden op de locatie. Hoe kunnen we de energievraag beperken en het restant duurzaam opwekken? Welke creatieve mogelijkheden zijn er en welke technieken passen daarbij? Het antwoord op die vragen levert bij ons energie- en installatieadvies voor de industrie een gefaseerd projectplan op. Daarbij werken we samen met partners in de keten, zoals leveranciers van productielijnen en installateurs.

 

Werkwijze Installect

Installect levert helder, betrouwbaar en praktijkgericht advies voor duurzame energieopwekking en klimaatinstallaties. Wij streven ernaar aan uw verwachtingen te voldoen door ons advies te richten op uiteindelijke systeemprestaties. Deze prestaties worden gemeten in termen van comfort, energiegebruik, kosten en bedrijfszekerheid. Installect kijkt daarbij verder dan een adviesrapport. Elk advies wordt door ons benaderd als onderdeel van een proces, een keten. Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Daarmee wordt de keten gesloten. We bieden daarom graag toegevoegde waarde door betrokkenheid bij realisatie en beheer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op