Energie- en installatieadvies voor het onderwijs

Voor universiteiten, hogescholen en middelbare scholen verzorgt Installect het installatieontwerp van centrale opwekking tot lokale afgifte. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar complete energiecentrales.

Zo ontwierpen we installaties voor projecten van onder meer Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit van Amsterdam en Lentiz scholengemeenschap. Zoekt u energie- en installatieadvies voor het onderwijs? Neem dan contact op met Henk Broekhuizen.  Klik voor meer referenties hier.

 

Energie- en installatieadvies voor het onderwijs

Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kunt bij ons terecht voor:

  • Complete energiecentrales
  • Installatieontwerp
  • Duurzame opwekking verwarming en koeling
  • Inpassing van bodemenergie
  • Zon-PV
  • Uitvoeringsbegeleiding

 

Branche-specifiek

Onderwijsgebouwen en -ruimtes hebben een heel eigen behoefte aan verwarming, koeling en ventilatie. Installect heeft in meerdere projecten door heel Nederland toepassingen ontworpen die in deze behoefte voorzien met haalbare duurzame oplossingen.  Voor zowel nieuwbouw als rentovatieprojecten hebben we energieconcepten beschikbaar die zich in de praktijk bewezen hebben. Ons energie- en installatieadvies voor het onderwijs is afgestemd op de specifieke kenmerken van de branche.

 

Werkwijze Installect

Installect levert helder, betrouwbaar en praktijkgericht advies voor duurzame energieopwekking en klimaatinstallaties. Wij streven ernaar aan uw verwachtingen te voldoen door ons advies te richten op uiteindelijke systeemprestaties. Deze prestaties worden gemeten in termen van comfort, energiegebruik, kosten en bedrijfszekerheid. Installect kijkt daarbij verder dan een adviesrapport. Elk advies wordt door ons benaderd als onderdeel van een proces, een keten. Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Daarmee wordt de keten gesloten. We bieden daarom graag toegevoegde waarde door betrokkenheid bij realisatie en beheer.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op