Energie- en installatieadvies voor Hotels

Installect ontwerpt energiecentrales voor hotels. Ook adviseren we over de keuze voor een energieconcept. Steeds meer luxehotels maken hier gebruik van. Ons energie- en installatieadvies voor hotels focust op comfort en bedrijfszekerheid.

 

We ontwierpen de energiecentrales voor onder meer W Hotels en Van der Valk. Neem hiervoor contact op met Sander Pleket. Klik voor meer referenties hier.

 

Energie- en installatieadvies voor hotels

Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunt bij ons terecht voor:

  • Ontwerp energiecentrales
  • Energieconcept verwarming en koeling
  • Integratie met bodemenergie
  • Optimalisatie van bestaande installaties
  • Uitvoeringsbegeleiding

 

Branche-specifiek

Energie opwekken voor honderd of meer kamers die onafhankelijk van elkaar verwarmd of gekoeld moeten kunnen worden. Gasten die arriveren in een goed op temperatuur gebrachte kamer. Installect kent de uitdagingen en de oplossingen. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie levert ons energie- en installatieadvies voor hotels op maat gesneden resultaten.

 

Werkwijze Installect

Installect levert helder, betrouwbaar en praktijkgericht advies voor duurzame energieopwekking en klimaatinstallaties. Wij streven ernaar aan uw verwachtingen te voldoen door ons advies te richten op uiteindelijke systeemprestaties. Deze prestaties worden gemeten in termen van comfort, energiegebruik, kosten en bedrijfszekerheid. Installect kijkt daarbij verder dan een adviesrapport. Elk advies wordt door ons benaderd als onderdeel van een proces, een keten. Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Daarmee wordt de keten gesloten. We bieden daarom graag toegevoegde waarde door betrokkenheid bij realisatie en beheer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op