Energie- en installatieadvies in de gezondheidszorg

Installect is vertrouwd met installatieontwerp en energievraag in de zorg. We optimaliseren opwekking, distributie en afgifte van verwarming en koeling, met oog voor budgettaire uitdagingen.

 

We ontwierpen de installaties voor projecten van onder meer Florence, Jannes van der Sleeden en Zorgcombinatie Noorderboog. Zoekt u energie- en installatieadvies in de gezondheidszorg? Neem dan contact op met Henk Bruil of Gerrit Kamphuis.  Klik voor meer referenties hier.

 

Energie- en installatieadvies in de gezondheidszorg

Voor zowel ziekenhuizen als verpleeg- en verzorgingshuizen kunt bij ons terecht voor:

  • Installatieontwerp verwarming en koeling
  • Ontwerp van energiecentrales
  • Optimalisatie van bestaande installaties
  • Ontwerp van renovatie en retrofits
  • Uitvoeringsbegeleiding

 

Branche-specifiek

Een goed ontwerp is een belangrijk begin voor elk project. Iedereen weet echter dat energieprestaties pas beginnen na realisatie. Daarom is optimalisatie voor ons het sleutelwoord, zowel bij nieuwbouw, renovatie of bestaande projecten. Ons energie- en installatieadvies in de gezondheidszorg is afgestemd op de specifieke kenmerken van de branche.

 

Werkwijze Installect

Installect levert helder, betrouwbaar en praktijkgericht advies voor duurzame energieopwekking en klimaatinstallaties. Wij streven ernaar aan uw verwachtingen te voldoen door ons advies te richten op uiteindelijke systeemprestaties. Deze prestaties worden gemeten in termen van comfort, energiegebruik, kosten en bedrijfszekerheid. Installect kijkt daarbij verder dan een adviesrapport. Elk advies wordt door ons benaderd als onderdeel van een proces, een keten. Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Daarmee wordt de keten gesloten. We bieden daarom graag toegevoegde waarde door betrokkenheid bij realisatie en beheer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op