Energie- en installatieadvies voor de woningbouw

Nieuwbouw of verduurzaming van gestapelde woningbouw: Installect verzorgt het installatieontwerp van centrale opwekking tot lokale afgifte. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar complete energiecentrales.

 

Zo ontwierpen we installaties voor projecten van onder meer De Alliantie, Vesteda en Leidse Schans. Zoekt u energie- en installatieadvies voor de woningbouw? Neem dan contact op met Henk Bruil. Klik voor meer referenties hier.

 

Energie- en installatieadvies voor de woningbouw

Voor woninbouwprojecten kunt bij ons terecht voor:

  • Complete energiecentrales;
  • Duurzame opwekking verwarming en koeling;
  • Biomassa installaties
  • Zon-PV
  • Uitvoeringsbegeleiding

 

Branche-specifiek

Vaak worden renovaties bekostigd uit het onderhoudsbudget. Hoe blijft er dan nog ruimte om te investeren in duurzaamheid? Installect kent deze problematiek maar ook haalbare duurzame oplossingen.  Voor nieuwbouwprojecten hebben we energieconcepten beschikbaar die zich in de praktijk bewezen hebben. Ons energie- en installatieadvies voor de woningbouw is afgestemd op de specifieke kenmerken van de branche.

 

Werkwijze Installect

Installect levert helder, betrouwbaar en praktijkgericht advies voor duurzame energieopwekking en klimaatinstallaties. Wij streven ernaar aan uw verwachtingen te voldoen door ons advies te richten op uiteindelijke systeemprestaties. Deze prestaties worden gemeten in termen van comfort, energiegebruik, kosten en bedrijfszekerheid. Installect kijkt daarbij verder dan een adviesrapport. Elk advies wordt door ons benaderd als onderdeel van een proces, een keten. Goed advies wordt een succes als het goed wordt uitgevoerd. Daarmee wordt de keten gesloten. We bieden daarom graag toegevoegde waarde door betrokkenheid bij realisatie en beheer.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op