HT-WP Referenties

De hoge temperatuur warmtepomp is toegepast in een breed aantal projecten. Hieronder vindt u een aantal HT-WP referenties. Neem voor meer informatie contact op met Victor van der Lee.

 

HT-WP referenties in de zorg

HT-WP referenties in entertainment

HT-WP referenties in woningbouw

 

 

De HT-WP

Met een hoog rendement warmte van hogere temperaturen (>50°C) opwekken is lastig met elektrische warmtepompen. Installect verving de elektromotor voor een gasmotor. Zo kan in veel gebouwen en processen de hoge temperatuur van de HT-WP voor verwarming worden ingezet.

 

80-60

Hoge aanvoertemperaturen voor centrale verwarming naar een gebouw kunnen een groot voordeel zijn. Zeker bij renovatieprojecten: het bestaande Cv-net en bijbehorende radiatoren kunnen gehandhaafd blijven. Hoge aanvoertemperaturen resulteren echter ook in hoge retourtemperaturen uit het gebouw. Ook dit is met de hoge temperatuur warmtepomp HT-WP geen probleem. De 80-60 variant is blijft ook bij een hoge retourtemperatuur goed functioneren.

 

Warm tapwater

De hoge temperatuur warmtepomp HT-WP is ook geschikt voor het maken van warm tapwater. De warmte-koudeverhouding en de hogere temperatuur passen goed in onder andere de woningbouw en in bestaande utiliteitsbouw.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op