Bodemenergiesysteem

Met een bodemenergiesysteem van Installect bereidt u uw organisatie of bedrijf voor op de toekomst. Een bodemenergiesysteem is een systeem waarmee u de temperatuur op een duurzame manier kunt regelen. Duurzaam, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen en er geen CO2 wordt uitgestoten. Daarmee bespaart u ook nog eens flink op de energierekening! Kijk voor een indruk van de diensten op de website en neem contact op met Installect bij vragen.

Een innovatief bodemenergiesysteem van Installect

Waarom zou u Installect inschakelen voor het installeren van een bodemenergiesysteem? Omdat u gebruikmaakt van jarenlange ervaring en innovatie. Zo krijgt u altijd een bodemenergiesysteem dat kosteneffectief en betrouwbaar is. Installect investeert flink in innovatie. Daardoor kunnen systemen en concepten gestandaardiseerd worden en gaan de kosten omlaag. Waar nodig worden deze concepten en systemen aangepast om tegemoet te komen aan uw wensen en eisen.

Neem contact op voor bodemenergieadvies

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een bodemenergiesysteem in uw pand? Neem daarvoor contact op met Installect. U kunt een afspraak maken door te bellen met het telefoonnummer 033 2465858 voor de vestiging in Nijkerk of u belt met 0575 441187 voor de locatie Baak. Samen met een specialist van Installect loopt u de mogelijkheden door en kan er een haalbaarheidsstudie worden uitgevoerd. 

Bekijk ook:

Energieadvies | Waterwetvergunning | WKO installatie | Energieadvies

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op