Warmtepomp installatie

Met een warmtepomp installatie kunt u uw pand op een duurzame en milieuvriendelijke manier verwarmen. Met een grond water warmtepomp kan de warmte uit de grond efficiënt worden gebruikt om te verwarmen. Bij Installect is er voor ieder bedrijf een passende warmtepomp installatie te vinden. Dat begint bij een goede inventarisatie van uw huidige situatie en een goed ontwerp. Het eindigt met de installatie en het beheer van uw grond water warmtepomp. Voor een indruk van de diensten die Installect u kan bieden kijkt u op de website en bij vragen neemt u contact op met de klantenservice.

Een warmtepomp installatie die aan alle (rand)voorwaarden voldoet

Het installeren van een grond water warmtepomp is een duurzame investering in de toekomst. Omdat er veel werk bij komt kijken, zijn er verschillende voorwaarden waaraan voldaan moet worden voor de warmtepompinstallatie gerealiseerd kan worden. Gelukkig hoeft u zich hier bij Installect geen zorgen om te maken. Installect neemt u alles uit handen. Zo worden de volgende zaken voor u geregeld om de weg vrij te maken voor het installeren van de grond water warmtepomp:

  • In de adviesfase kan er een haalbaarheidsstudie worden uitgevoerd waarbij er wordt gekeken naar de beste oplossing;
  • Tijdens het ondergrondse ontwerp (BRL 11000) wordt er een geohydrologisch onderzoek uitgevoerd om de mate van rendement te bepalen en worden de benodigde vergunningen aangevraagd;
  • Het ontwerp bovengronds (BRL 6000 21) stemt de energievraag af op de warmtepomp installatie die gerealiseerd moet worden en uiteindelijk wordt de energiecentrale ontworpen.

Wilt u meer weten over de manier van werken bij Installect? Neem dan even contact op door te bellen met onze vestiging in Nijkerk via 033 2465858 of neem contact op met Installect in Baak via 0575 441187.

Bekijk ook:

WKO vergunning | Installatie advies | Bodemenergiesysteem | WKO vergunning

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op