WKO installatie

Met een WKO installatie kunt u op een verantwoorde manier uw pand op een comfortabele temperatuur houden. WKO staat voor warmte-koude opslag en dit systeem wordt steeds vaker toegepast in verschillende sectoren. Met name datacenters, die sterk afhankelijk zijn van voldoende koelcapaciteit, hebben veel baat bij een WKO installatie. Een WKO systeem kan voor uw pand ontworpen en gerealiseerd worden door de specialisten bij Installect. Neem vandaag nog contact op en vertel ons wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Bespaar flink met een WKO installatie in uw datacenter

Met een of meerdere ruimten vol servers die allemaal warmte produceren, is het van belang om goed te koelen om zo problemen te voorkomen. Sterker nog, een van de meest belangrijke onderdelen van een datacenter is de back-up koeling die aangesproken wordt wanneer de hoofdkoeling er onverhoopt mee ophoudt. Deze back-up koeling is erg prijzig en vergt bovendien veel van het stroomnetwerk. Met een WKO installatie wordt er veel minder van het energienetwerk gevraagd, omdat de energie uit grond wordt onttrokken. U heeft geen extra aansluitvermogen of extra installaties meer nodig en dat scheelt flink in de kosten.

Contact opnemen voor meer informatie

Heeft u interesse in een WKO systeem voor uw datacenter? Of bent u werkzaam in een andere branche en bent u benieuwd wat een WKO systeem voor uw pand kan doen? Neem dan contact op met Installect voor meer informatie. Contact opnemen met de vestiging in Nijkerk doet u via 033 2465858. Voor de vestiging in Baak belt u naar 0575 441187

Bekijk ook:

WKO installatiekosten | Warmtepomp installatie | BRL 11000 | WKO installatiekosten

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op