Organisatie

Installect is een dynamisch en praktijkgericht adviesbureau dat sinds 1998 actief is. Met een team van 20 specialisten adviseren en ontwikkelen we systemen en concepten voor duurzame energieopwekking.

 

Landelijk

Vanuit de twee vestigingen in Nijkerk en Baak werkt Installect voor opdrachtgevers door heel Nederland. We helpen onze opdrachtgevers om de energie voor comfort en proces duurzaam op te wekken, (her)gebruiken en op te slaan. Dit doen we bedrijfsmatig en in de woonomgeving.

 

Opdrachtgevers

Installect werkt voor adviseurs, installateurs, gebouweigenaren, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en overheden. Elk van deze partijen ondersteunt Installect met haar kennis. Achter de schermen of op de voorgrond. Uit onze referenties blijkt het brede spectrum aan opdrachtgevers en marktsegmenten waarin we opereren.

 

Samenwerking

Installect maakt deel uit van een groep van vier bedrijven die zich bezighouden met duurzame energiesystemen. Elk bedrijf is actief in een specifiek deel: in advies en ontwerp, realisatie, beheer en instandhouding. Opdrachtgevers kunnen gebruik maken van de diensten van één of meer specifieke organisatieonderdelen of van het geheel. De bedrijven werken ieder voor zich aan projecten, werken samen aan projecten en samen met andere partijen in de markt. Ze wisselen ervaringen uit om zo elk voor zich hun dienstverlening verder te verbeteren.

 

Zelf duurzaam zijn

Uiteraard is Installect als organisatie zelf ook duurzaam. Het eigen pand in Nijkerk wordt bijvoorbeeld volledig gasloos verwarmd. Een WKO-systeem zorgt voor de verwarming en de koeling. Ook in de bedrijfsvoering is duurzaamheid het uitgangspunt. Dat komt tot uiting in alle facetten: van het rijden in duurzame auto’s tot het gebruik van houtvrij papier en teleconferencing.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op