Subsidies

Aanvullend op ons energie- en installatieadvies kunnen wij voor opdrachtgevers diverse fiscale regelingen en subsidies benutten. Installect ondersteunt haar opdrachtgevers om zodoende financieel  voordeel te behalen.

 

Hoe beter een gebouw wordt beoordeeld qua duurzaamheid, hoe hoger de subsidie of het fiscale voordeel. En: hoe sneller de investeringen worden terugverdiend. Beoordeling van een gebouw op duurzaamheid vindt plaats op basis van BREEAM of GPR-gebouw en is zowel mogelijk voor nieuwbouw als renovatie.

 

Daarnaast adviseert Installect haar opdrachtgevers (eindgebruikers, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders of overheden) om te komen tot een optimale exploitatie van hun duurzame systemen. Zowel organisatorisch als economisch. Ook hierin zijn diverse mogelijkheden om subsidie te benutten.

 

Deze diensten biedt Installect uitsluitend aan opdrachtgevers waarvoor zij als adviseur betrokken is bij ontwerp en inpassing van een duurzame energievoorziening. Neem voor meer informatie contact op met Victor van der Lee.

 

Er zijn verschillende methoden op basis waarvan we kunnen samenwerken. Van No-Cure-No-Pay tot urenbasis.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op