Drukkerij Wilco Amersfoort

drukkerij Wilco

Drukkerij Wilco is een gerenommeerde drukkerij met veel aandacht voor duurzaam ondernemen. Installect Advies assisteerde hen bij de verduurzaming van koeling.

 

Klantwaardes

  • Betrouwbare koeling
  • Weinig elektriciteitsverbruik
  • Geluidsbeheersing

Technische oplossingen

  • Optimalisatie luchtbehandeling
  • Inpassing van WKO

 

Meerdere fases

Installect levert drukkerij Wilco al jaren praktisch installatieadvies. Onder andere bij de optimalisatie van de luchtbehandelingssystemen, inpassing van duurzame koeling middels energieopslag en het maken van een richtlijnen bestek. Ook verzorgde Installect de vergunningsaanvraag bodemenergie en adviseerde hoe de geluidsuitstraling naar de omgeving beperkt kan worden.

Verantwoord ondernemen zit de mensen van drukkerij Wilco in het hart. Al in een vroeg stadium is Wilco begonnen met het investeren in duurzame energiesystemen. In de loop der tijd zijn voor drukkerij Wilco dan ook meerdere WKO-installaties gerealiseerd. Daarmee heeft Wilco duurzame koeling voor de drukpersruimtes, afwerking en het bedrijfskantoor. De opgeslagen warmte wordt hergebruikt ten bate van het hele bedrijf. Zowel het proces als een goed werkklimaat de medewerkers zijn daarmee gediend.

 

Kwaliteit

Luchtvochtigheid en temperatuur zijn voor drukkerij Wilco doorslaggevend voor een goed resultaat. Door toepassing van de adviezen van Installect zijn deze factoren onder controle. Zeker met Wilco’s eigen vakmensen komt Wilco zo tot het hoogste kwaliteitsniveau.

 

Toekomstgericht

Wilco produceert  per 1 juli 2011 CO2-neutraal. De volledige CO2 uitstoot van het bedrijf (inclusief woon-werkverkeer van onze medewerkers) tot en met het afleveren wordt gecompenseerd. Drukkerij Wilco is gericht op de toekomst en Installect Advies is ze daar graag bij van dient met praktisch installatieadvies. Daarmee helpen we Wilco een kwalitatieve, milieubewuste en pro-actieve partner te zijn.

 

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op