Welke (junior) adviseur/specialist geohydrologie wil succesvol duurzame bodemenergie realiseren?

De Installect bedrijven adviseren, realiseren en beheren duurzame energiesystemen, met een specialisme in klimaatsystemen gekoppeld aan bodemenergie. We ontwerpen de systemen niet alleen met het doel om te adviseren maar zijn met name gericht op het realiseren van hoge kwaliteit systemen. Door de combinatie ontwerpen, realiseren en beheren kunnen we dat in de praktijk, samen met onze partners, ook waarmaken.
We hebben bij de Installect bedrijven een team van ongeveer zestig medewerkers met verschillende specialismen. Inmiddels hebben we in Nederland meer dan 500 systemen ontworpen én gerealiseerd en zijn daarmee één van de leidende bedrijven in deze branche.

Voor de vestiging in Nijkerk of Baak zoeken we bij Installect Advies een (junior) adviseur/specialist geohydrologie voor onderstaande werkzaamheden:

• Uitvoeren van QuickScans van de bodem
• Haalbaarheidsstudies opstellen
• Verzorgen van vergunningsaanvragen en vergunningswijzigingen
• Opstellen van effectenstudies
• Ontwerpen en adviseren van het ondergrondse deel van bodemenergiesystemen
• Opstellen van bestek teksten voor aanbestedingen
• Intermediair tussen opdrachtgever, overheid en installateur(s)

De neventaken van een (junior) adviseur/specialist geohydrologie bodemenergie zijn:
• Het initiëren van projectevaluatie intern (kwaliteitsverbetering)
• Kennis en ervaring blijven opdoen met de overkoepelende theorie en praktijk van de Installect bedrijven
• Volgen van marktontwikkelingen, zowel met betrekking tot vakinhoudelijke zaken als ook de maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn

Kwaliteiten

De functie van (junior) adviseur/specialist geohydrologie vereist van een werknemer:

Kennis en vaardigheden
MBO+/HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde relevante opleiding (Land- en Watermanagement of gelijkwaardig, (Geo) hydrologie. Kennis, interesse en ervaring met bodem en water is een pré.
Communicatieve vaardigheden
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Kennis van de Engelse taal is een pré.
Sociale vaardigheden
Een natuurlijke omgang met mensen, waarin inlevingsvermogen en overtuigingskracht elkaar aanvullen. Vlotte mondelinge communicatie ondersteund door een open non-verbale houding.

Enige affiniteit en interesse met techniek is een voordeel bij de afstemming van uitgangspunten intern en in contacten met opdrachtgevers.

Persoonlijke eigenschappen
Persoonlijke eigenschappen als betrouwbaarheid en representativiteit zijn vereist ter ondersteuning van de praktische en betrouwbare adviezen van Installect. Verder zijn vereist: loyaliteit, klantgerichtheid, inlevingsvermogen, groei-ambitie, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid en je moet in een team kunnen werken.
Zelfstandigheid
Proactief benaderen van interne collega’s en collega’s bij zusterbedrijven voor het stellen van vragen en het opdoen van relevante kennis wordt verwacht van een (junior) adviseur/specialist. De (junior) adviseur/specialist neemt beslissingen in projecten waar hij/zij in betrokken is in samenspraak met de betrokken senior adviseur.

Installect Advies

Installect Advies B.V. is een open organisatie met veel collegialiteit, zowel intern als tussen de zusterbedrijven GeoComfort, Insted en Reduses. Alle medewerkers hebben een gedrevenheid om te excelleren in techniek en de daarmee gerealiseerde prestaties in de praktijk. Het werk van Installect is altijd direct van belang: het heeft consequenties voor zowel de opdrachtgevers als de eindgebruikers. Dit maakt het adviseren uitdagend en verantwoordelijk werk. Installect heeft een reputatie betrouwbaar en praktijkgericht advies te geven. De (junior) adviseur draagt hieraan bij, zodat hij/zij door kan groeien naar volwaardig (senior) adviseur.

Wij bieden een uitdagende fulltime (parttime is in overleg mogelijk) functie in een groeiende organisatie met een platte structuur met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Een marktconform salaris gebaseerd op je kennis en ervaring en goede arbeidsvoorwaarden.

Algemene informatie over Installect Advies B.V. kunt u vinden op onze website: www.installect.nl. Voor functie-inhoudelijke vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer W. van den Heuvel (Senior adviseur), werkzaam op onze vestiging in Baak en bereikbaar via telefoonnummer 06 – 21409069.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

Uw motivatiebrief en CV kunt u mailen aan mevr. J. Bannink bannink@installect.nl

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op