GeoComfort heeft per direct een vacature beschikbaar voor een ‘servicetechnicus bodemenergiesystemen’.

Organisatie:
GeoComfort is een belangrijke speler in de groeiende markt van bodemenergie. Als leverancier van Warmte- Koude Opslag (WKO)-installaties en prefab warmtepompsystemen nemen we het voortouw in de duurzame energiesector van Nederland. Onze producten bieden een bewezen-, gestandaardiseerde- totaaloplossing voor duurzame koeling en verwarming in gebouwen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kantoren, hotels, scholen, wooncomplexen en datacenters.
Door uitgebreide kennis van de ondergrond en gebouwinstallaties zorgen wij voor een optimaal ontwerp. Het resultaat is een energiesysteem met hoge prestaties en tevreden gebruikers.
Vanuit onze bedrijfslocatie in de prachtige Achterhoek zijn ca. 30 gemotiveerde medewerkers werkzaam. We beschikken over een kantoor en een goed uitgeruste werkplaats met testfaciliteiten.
GeoComfort maakt onderdeel uit van een holding waarin vier bedrijven actief zijn op gebied van duurzame technologie en energiesystemen. De bedrijvengroep is onderdeel van Equans.

Je dagelijkse werkzaamheden;
Je werkzaamheden zullen zich primair richten op uitvoering van servicewerkzaamheden en verhelpen van storingen aan onze bron- en warmtepompsystemen.

Tevens zul je ook ingezet worden op de inbouw en afmontage van WKO-installaties op locatie en zullen er werkzaamheden worden verricht in de werkplaats van GeoComfort te Wichmond (afmontage/testwerk).

Na een inwerkperiode kan (her-)inbedrijfstelwerkzaamheden na een inbouwactiviteit tevens tot je takenpakket behoren. GeoComfort verzorgt afgelopen jaren toenemend werkzaamheden in eigen beheer, waaronder aanleg van leidingtrac ’s etc. Ook deze werkzaamheden behoren tot het takenpakket.

In de eerste periode zul je onze specifieke techniek van energieopslag en warmtepomp ‘eigen moeten maken’, derhalve ben je voornamelijk op locatie aanwezig voor in- en uitbouwwerkzaamheden, service en onderhoud, storingsafhandeling etc en verkrijgen van inzicht in de achterliggende installaties.

Je functie betreft hoofdzakelijk een buitenfunctie op wisselende locaties, wij verwachten derhalve een flexibele houding in verband met reistijden. Voor je functie en werkzaamheden krijgt je (bij zelfstandige inzetbaarheid)beschikking over een bedrijfsauto.