WKO met sprinkler

Description

Priva, leverancier van regeltechniek uit De Lier, heeft gecertificeerde WKO met Sprinkler. De vastrechtkosten voor sprinklerwater kunnen flink oplopen. Dat hoeft niet. Een WKO met sprinkler is een kostenbesparend en milieuvriendelijk alternatief.

Advies en realisatie
Installect verzorgde voor Priva het adviestraject om de combinatie van WKO met sprinkler werkend te krijgen conform de gestelde normen. Medio september 2017 is dit werktuigbouwkundig en regeltechnisch afgerond. Het sprinklerwater wordt geleverd met de zelfde pompen als de WKO, gestuurd met frequentieregelaars

Systeem:
Doublet-bronsysteem
WKO: 50 m³/h
Warmtepomp: 390 kW
Sprinkler: 2x 55 m³/h,
nom. druk 4,3 bar

Ontwerp, realisatie en aansluiting
Capaciteiten van 60 m3/uur tot 150 m3/uur zijn voor sprinklervoorzieningen geen uitzondering. De vastrechtkosten van dergelijke aansluitingen kunnen in de tienduizenden euro’s per jaar lopen. Dat is niet nodig. WKO met sprinkler is een volledig gecertificeerd en hoogwaardig alternatief waarmee sprinklerinstallaties van bluswater kunnen worden voorzien. Grote besparingen op vastrecht en verbeterd rendement op vastgoed zijn het resultaat.

Een sprinklerbron is een betrouwbaar alternatief voor een drinkwateraansluiting. Door ruimtebesparing, effectief onderhoud en vermeden vastrechtkosten is de techniek economisch ook interessant. Onze bedrijven zijn gespecialiseerd in het realiseren en aansluiten van sprinklerbronnen.

Sprinklerbon bij gerenommeerde klanten
Onze klanten, waaronder Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam, Rabobank en De La Mar Theater kiezen voor een betrouwbaar, kostenbesparend en duurzaam alternatief: de inzet van grondwater via een sprinklerbron. Een bron beschikt immers over een zeer grote voorraad grondwater. Tevens kiezen zij voor duurzaamheid, door geen drinkwater als bluswater te gebruiken. Bronwater in plaats van drinkwater is een beproefde en duurzame oplossing voor sprinklers die zekerheid en meerwaarde biedt.

Neem voor meer informatie contact op.

Info
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in