Over ons Meer over onze mensen Team Installect Advies

Onze werkwijze

Wij garanderen onze opdrachtgevers dat onze oplossingen in de praktijk presteren zoals we deze hebben ontworpen. Dit betekent: duurzaam comfort, een goede energieprestatie, kosteneffectief en betrouwbaar. Hiervoor kijken we naar de volledige installatietechniek binnen een gebouw en stemmen in de keten, van ontwerp tot realisatie en beheer, alles zeer nauwkeurig af. Om hierbij de betrouwbaarheid en kwaliteit te verhogen en kostenefficiency te borgen, investeren we veel in innovaties om onze systemen en concepten verder te standaardiseren.

Certificeringen

De vier bedrijven uit de Installect Groep, GeoComfort, Installect Advies, Reduses en Insted, zijn als groep volledig gecertificeerd.

 

Installect Bedrijven

Installect Advies maakt deel uit van de Installect Bedrijven, een groep van vier die allen actief zijn op gebied van duurzame technologie en energiesystemen. Lees hier meer over de voordelen van samenwerken.

Case

De ruime ervaring van Installect Advies met de behoeften en wensen van musea als het ‘Stedelijk Museum’ en het ‘Van Gogh Museum’, heeft installatieadviseur Huisman & Van Muijen het vertrouwen gegeven om Installect Advies in te schakelen voor advies en ontwerp van het bodemenergiesysteem.

Onze diensten

Ontwerp en advies voor klimaattechniek en bodemenergie biedt Installect Advies aan in de diensten: energie- en installatieadvies, haalbaarheidsonderzoek, gecertificeerd ontwerp, effectenstudie en vergunningsaanvraag, uitvoeringsbegeleiding en trainingen.

Vacatures

Bij Installect Advies hebben we regelmatig vacatures voor installatie-vakmensen. Onze toegevoegde waarde: de gecombineerde kennis van gebouwinstallaties en energiecentrales. We zijn betrokken bij de hele keten van ontwerp, realisatie en beheer. Wil je hierin doorgroeien? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Image module
Image module
Image module