WKO Datacenter Irdeto

Praesent eu massa vel diam laoreet elementum ac sed felis.

Irdeto is wereldmarktleider in beveiliging van digitale platformen. Geen wonder dat ze voor het WKO datacenter Irdeto kozen voor een goed ontwerp en betrouwbare techniek.

Beukenhorst Zuid

Het hoofdkantoor van Irdeto is gevestigd in Hoofddorp. Voor de nieuwbouw ontwierp Installect een energiecentrale met twee monobronnen van 45m3/h en een 500 kW warmtepomp. De locatie heeft een oppervlakte van 8.000 m2, een bedrijfslaboratorium en een serverruimte in de hoogste veiligheidsklasse.

Bedrijfszekerheid

Om bedrijfszekerheid te verhogen koos Installect ervoor het WKO datacenter Irdeto met twee monobronnen, en daarmee twee koelsystemen, te realiseren in plaats van één doubletsysteem. Ook kan het energiesysteem optimaal gebruik maken van de buitenluchttemperatuur zolang deze voldoende laag is. Deze zogenaamde vrije koeling wordt mogelijk gemaakt door een dry-cooler met bijbehorend distributiesysteem.

Irdeto

Irdeto is een wereldleider in het beveiligen van digitale platformen. Ze leveren hun diensten aan de wereldspelers op het gebied van video entertainment. De dienstverlening betreft het beveiligen van digitale activa, zodat de afnemers hun businessmodel voor de digitale economie kunnen veiligstellen.

 

 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in